INFORMACJA W SPRAWIE NABORU NA STANOWISKO ASYSTENTA RODZINY

Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Kalinowie

informuje, że w  postępowaniu dotyczącym naboru na stanowisko  Asystent Rodziny w Gminnym Ośrodku Pomocy Społecznej w Kalinowie zostały złożone niżej wymienione oferty spełniające wymogi zawarte w ogłoszeniu:

1. PaniJustyna Okrągła zam. Milewo 6, 19-314 Kalinowo
  2. Pani Justyna Gasperaniec zam. Piętki 10, 19-314 Kalinowo

Similar Articles

LISTA KANDYDATÓW SPEŁ...                                                                                                              Kalinowo, dn. 26.04.2013r.                 Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Kalinowie informuje, że  w wyniku analizy ofert niżej wymienione osoby spełniły wymagania określone w ogłoszeniu z
Fundusz alimentacyjny i ... Wnioski o ustalenie prawa do świadczeń rodzinnych, świadczeń z funduszu alimentacyjnego oraz świadczeń wychowawczych (500+) na okres zasiłkowy 2017/2018 będą przyjmowane od dnia 01.08.2017r. w Gminnym Ośrodku
Informacja z wyboru ofert...   W wyniku zakończenia procedury  wyboru oferty  na  wykonanie usługi cateringowej: organizacja spotkania  integracyjnego ( czas realizacji IV/V 2014) oraz podsumowującego( czas realizacji  XI 2014)  została  wybrana
Formularze niezbędne do ... –  ANKIETA REKRUTACYJNA –  FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY –  Deklaracja_BO – OSWIADCZENIE o fotografowaniu 97 – Oświadczenia  –REGULAMIN UCZESTNICTWA I REKRUTACJI
ZAPYTANIE OFERTOWE GMINNY  OŚRODEK  POMOCY  SPOŁECZNEJ W KALINOWIE  ZWRACA  SIĘ  Z  PROŚBĄ O PRZRDSTAWIENIE OFERTY CENOWEJ  NA  NASTĘPUJĄCE  PRODUKTY: OPRACOWANIE  I  WYKONANIE  PLAKATÓW  FORMAT  A3 – 50 SZT.