Sprawozdanie finansowe Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kalinowie za 2018 rok

Sprawozdanie Finansowe Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kalinowie za 2018r. na które składają się:

• bilans
  • rachunek zysków i strat
  • zestawienie zmian w funduszu jednostki
  • informacja dodatkowa

sporządzone zostało zgodnie z ustawą z dnia 29 września 1994 roku o rachunkowości (Dz. U. z 2017r. poz. 2342 z późn. zm) z uwzględnieniem zasad określonych w rozporządzeniu Ministra Finansów z dnia 5 lipca 2010r. w sprawie szczegółowych zasad rachunkowości oraz planów kont dla budżetu państwa, budżetów jednostek samorządu terytorialnego, jednostek budżetowych, samorządowych zakładów budżetowych, państwowych funduszy celowych oraz państwowych jednostek budżetowych mających siedzibę poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej (Dz. U. z 2017 poz. 760 z późn. zm) i umieszczone na stronie bip.kalinowo.pl.

Podobne wpisy

,,Aktywność Moją Szans... W ramach projektu ,, Aktywność Moją Szansą” w dniu     16.07.2014r.  odbyły się warsztaty wyjazdowe dla 50 uczestników projektu do Spółdzielni Socjalnej w Prostkach. Program obejmował poznanie funkcjonowanie
WIELKA AKCJA W EŁKU !... Szanowni Państwo   W Polsce co godzinę ktoś dowiaduje się, że ma białaczkę, czyli nowotwór krwi. W naszym regionie ostra białaczka szpikowa diagnozowana jest u ponad 40
Zapytanie ofertowe Zapytanie ofertowe Nr sprawy 1  /2014   1.  Zamawiający: Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Kalinowie zaprasza do złożenia     oferty na: wykonanie usługi cateringowej: organizacja spotkania  integracyjnego